Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Voor de horeca: pannenkoekenmixen, bakmixen, bak ingrediënten

Bökkers Mölle; al jaren dé nr. 1 in pannenkoekenmeel!

Zelfs opa Bökkers had er zijn eigen kijk op. Geen moeilijke flauwekultoevoegingen. Maar gewoon uitgaan van goede tarwebloem, en precies genoeg boekweitmeel. Dat is de insteek waar Bastiaan mee aan de slag is gegaan. Al jaren draait de molen van de familie Bökkers mee in de pannenkoekenbranche. Het meel wordt verkocht naar pannenkoekenhuizen in heel Nederland en  daar buiten!

Ons pannenkoekenmeel premium bevat de beste kwaliteit tarwebloem, aangevuld met boekweitmeel en rijstebloem. De boekweit en rijst zorgen voor een mooie binding, en geven een rijke smaak. Door de unieke samenstelling bakt U  van deze mix een mooie, egaal kleurende, malse pannenkoek, die veel topping kan verdragen, ook vochthoudende toppings zijn geen probleem. Zonder taai te worden zal de pannenkoek niet scheuren tijdens het bakken en omkeren. Natuurlijk gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige geur, -kleur,- of smaakstoffen. De pannenkoek is naturel al heerlijk, vrij smaakneutraal, dus de pannenkoeken kunnen zowel zoet als hartig belegd worden. Door de jarenlange ervaring met professioneel pannenkoeken bakken, is onze mix uitstekend te verwerken op de pannenkoekencarrousel, pannenkoeken bakplaat, of lekker ambachtelijk in de pan.

Naast onze premium pannenkoekenmeel, en de kant & klaar mix hebben we een aantal speciale soorten in ons assortiment:

Pannenkoekenmeel speciaal, een mooie mix in 2010 ontwikkeld voor het tv programma van Herman Den Blijker. Op basis van ons pannenkoekenmeel, aangevuld met volkorenmeel en een vleugje rogge, voor een robuuste volkorenpannenkoek.

Pannenkoekenmeel spelt, een overheerlijke mix van het oergraan spelt, met boekweitmeel en rijstebloem. Puur natuur!

Daarnaast maken we een heel assortiment meel en mixen voor de horeca.

Pannenkoekenmix PREMIUM

Een lichte meelmix op basis van de beste tarwebloem, gemengd met puur boekweitmeel en rijstebloem. Voor een pannenkoek met een onovertroffen, verfijnde, maar toch neutrale  smaak..

MEEL OP MAAT

Desgewenst kan Maalderij Bökkers uw eigen recept kant en klaar gemengd leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen wij van praktisch iedere graansoort meel toevoegen, volkoren, bloem, donker, licht, meergranen; letterlijk, u vraagt, wij draaien! Ook kunnen wij alle mixen in de voor u ideale gewichten verpakken. Klopt u bijvoorbeeld standaard een beslag van 2 kg. meel, dan kunnen wij u het meel leveren in zakjes van 2 kg. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden!!

GLUTENVRIJ

Maalderij Bökkers heeft standaard diverse glutenvrije mixen op voorraad.

DIVERSE BAKKERIJ GRONDSTOFFEN

Naast pannenkoekenmixen, produceert Maalderij Bökkers een ruim assortiment aan bakkerijgrondstoffen. Alles echte banketbakkerskwaliteit! Handige mixen waarmee u in een handomdraai allerlei exclusieve, huisgemaakte lekkernijen kunt serveren. Kant-en-klare mixen o.a. voor: cake, bitterkoekjescake, chocoladecake, karamelcake. Brood: witbrood, volkorenbrood, Italiaans brood, speltbrood, kleinbrood, krentenbrood. Meel en bloem: tarwemeel en bloem, boekweitmeel, speltmeel, roggemeel. Grondstoffen: banketbakkersroompoeder, rozijnen, krenten, noten, zaden.

APPELTAARTMIX

Een fantastische mix voor overheerlijke huisgemaakte appeltaarten waar u uw gasten blij mee maakt! In handige zakken van 2 kg. Genoeg voor 4 grote appeltaarten van ca. ø24 cm. Bak in een handomdraai 4 overheerlijke, ambachtelijke appeltaarten. In enkele eenvoudige stappen, (bijgevoegd is een uitgebreide receptuur en werkwijze, met allerlei tips en trucs) zet u vier heerlijke appeltaarten op tafel.
Geschikt voor vier appeltaarten van ca. ø 24 cm. Goed om per taart 12 punten uit te snijden!
Geef Uw bedrijf dat extra ambachtelijke cachet met heerlijke huisgemaakte appeltaart, van meel van de molenaar!

Voor meer informatie neem contact met ons op via ons contactformulier.