Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vaderdag bij Bökkers

BANDJE, BIERTJE, BALLETJE, BBQ

Verras je pa eens met wat anders. Bijvoorbeeld met een onvergetelijke middag onder de wieken van de Bökkers Mölle. We steken de BBQ aan, hebben een fijne band geregeld en speciaal voor vaders de allerlekkerste speciaalbieren geselecteerd. Hoef jij niet na te denken over een cadeautje en heb jezelf ook een leuke middag, die trouwens ook heel geschikt is voor de nietvaderdag-vierders.

Live Muziek met Different Jacket en SPOOK

Different Jacket
Different Jacket is een country-blues formatie met de ouderwetse sound van o.a. Johnny Cash! Met heerlijke mashups van Lenny Kravitz tot the Everly Brothers, brengen zij de hits van toen in een country en blues jasje. Klik hier voor meer info Different Jacket.

SPOOK
Met een vijfkoppige band struinde ‘SPOOK’ enkele jaren Nederland en Duitsland af en geraakte de heren zelfs verzeild in Schotland. De krachtige, melodieuze en soms emotionele poprock werd op uiteenlopende podia en festivals ten gehore gebracht.
Nu ruim 20 jaar later staan de liedjes van SPOOK [Marijn Ooijman] nog steeds fier overeind en blijft zijn album Colors tijdloos. Ook al heeft SPOOK niet veel op de podia gestaan de afgelopen jaren, Marijn Ooijman is liedjes blijven schrijven en gaat deze middag, samen met gitarist Jeffrey Hurkens, bassist Pieter Wielaard en percussionist Armein Broer van Dijk, oud en nieuw met elkaar verenigen.

Vermaak voor de kids
Aan de kleintjes is ook gedacht. Er is een springkussen en ze kunnen heerlijk ravotten in de speelweide.

Het feest begint zondag 19 juni om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur.
De winkel en de bakkerij zijn die dag ook gewoon open.

Different Jacket
SPOOK